Niet goed? Geld terug!


De afgelopen week

Nederlander wil Bitcoinhandelaren voor de rechter slepen vanwege misleiding
Nederlander wil Bitcoinhandelaren voor de rechter slepen vanwege misleiding โ€” www.bitcoinschade.nl

Bitcoinhandelaren hebben kopers onvoldoende gewezen op de risico’s van het handelen in Bitcoin, dus hebben ‘we’ recht op een schadevergoeding. Althans, dat meent Jan Louwers van Bitcoinschade.nl. Meer duiding in deze video, een interview van Powned en uiteraard onze vrienden van LekkerCryptisch.

Noord-Korea hackte miljoenen aan crypto bij elkaar
Noord-Korea hackte miljoenen aan crypto bij elkaar โ€” asia.nikkei.com

Terwijl de Noord-Koreaanse bevolking een hongerdood dreigt te sterven, houden de lokale autoriteiten aldaar zich met echt belangrijke zaken bezig. In dit geval het hacken van cryptowallets. Het leverde de cybercriminelen omgerekend 590 miljoen euro aan cryptocurrency op.

Europese Unie: Private blockchain meeste kans van slagen
Europese Unie: Private blockchain meeste kans van slagen โ€” bitcoinmagazine.nl

Een private blockchain heeft anno 2019 meer kans van slagen voor Europese bedrijven en overheden, concludeert ConsenSys. De consultancyfirma schreef het themarapportย โ€œScalability, Interoperability and Sustainability of Blockchainsโ€ in opdracht van de Europese Unie. Consortia met een private blockchain voor รฉรฉn specifieke sector zijn meer kansrijk dan toepassingen op een publieke blockchain.

Verder…

๐Ÿ† een lijst van de ‘beste blockchainbedrijven‘ om anno 2019 te werken;

๐Ÿ“ˆ gaan de omzetten van Bitcoin-miners na ruim anderhalf jaar weer omhoog;

๐Ÿ—ฟ wordt hier betoogd waarom Bitcoin een niche-valuta zal worden;

๐Ÿ‘พ heeft een Nederlandse blockchain startup zijn mainnet gelanceerd;

๐Ÿ˜Ž nog meer feest met een Nederlands tintje: de release van open source developmentomgeving voor blockchains genaamd Hybrix;

๐Ÿง ondersteunt de Samsung Galaxy S10 standaard Ethereum, maar niet Bitcoin;

๐Ÿ“น weerlegt deze developer enkele hardnekkige misvattingen over Lightning Network (dat overigens nu al meer nodes heeft dan je denkt);

๐Ÿคฏ Lightning Network, wut? Een uitleg door De Cryptonauten.

De dagkoersen

Bitcoin-indicator laat voor het eerst sinds augustus 2018 positief signaal zien

Alles, maar dan ook alles wijst op een nieuwe bullrun /s. Na de MACD, de waarzegster en ‘experts’, ditmaal de 50- en 100-day Moving Average die een bullish crossover vormen. Joepie! ๐Ÿ‘

TIPPER: Hoe winst te pakken?
TIPPER: Hoe winst te pakken? โ€” www.youtube.com

“Tja, als ik nu verkoop dan kan ik zo nog een paar procent winst missen. Weet je wat, ik hodl nog even. Maar wacht, als de prijs nu daalt, kan ik niet niet die gewilde lambo kopen. Zal ik toch nog even wachten. Hmm, het kan net zo goed zijn dat een nieuwe exchange-introductie plaatsvindt; kan de prijs zomaar weer stijgen. Wellicht moet ik toch nog even wachten.”

Jack Dorsey koopt 10.000 dollar Bitcoin per week
Jack Dorsey koopt 10.000 dollar Bitcoin per week โ€” www.cnbc.com

Jup, oud nieuws, we hadden al reeds gemeld dat Twitter-CEO Jack Dorsey wekelijks een paar maandsalarissen verbrast aan BTC. Jack ziet het echter niet als verbrassen. Snel! Klik gauw: De ware reden waarom Jack Bitcoin koopt.

Screenshot van de week: $BAT verdienen met Browser Brave