Gert-Jan Lasterie (1978) startte na zijn studies in Utrecht en Nijmegen in 2002 de site Flabber.nlIn de jaren die erop volgden groeide het uit tot een van de grootste blogs van Nederland. Samen met een fanatieke crew van 150 vrijwilligers die zich bij Flabber aansloten en miljoenen bezoekers per maand boekte Flabber onder andere successen met online videoseries zoals New Kids en Buitenbeeld.

Ook na het onderbrengen van Flabber bij Vice Media bleef hij doen wat hem dreef: zoveel mogelijk mensen meenemen in zijn enthousiasme. Eerst door de verhalen van Coolblue aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. Vervolgens bij TMG Digital, waar hij de mogelijkheden van nieuwe technologieën promoot en in de praktijk brengt. Op Twitter en met een wekelijkse nieuwsbrief praat hij inmiddels een paar duizend volgers dagelijks bij over nieuwe blockchain-initiatieven, actuele ontwikkelingen en natuurlijk ook: de stand van zaken op de cryptobeurzen.

Zijn eerste boek “Bitcoin en andere cryptovaluta: hoe je dacht te laat in crypto te stappen maar succesvoller werd dan mensen die dit boek niet lazen” is nu verkrijgbaar bij boekenwinkels en Bol.com.

Gert-Jan Lasterie